Välkommen på ᛋᚬᛉᛅᚱᛚᛅᚴᛁᚱ! Ännu en gång bär det av till ett superroligt läger på vår favoritscoutö Vässarö!

På Vässarö kommer det planeras en uppsjö av jätteroliga aktiviteter, såsom trapperspår, flottbygge, hinderbana, bad, segling, lägerbål m.m. De äldre scouterna anländer före Spårarna och hjälps tillsammans åt att bygga ett toppenläger. Alla scoutkunskaper, alltifrån surrning till eldning, kommer att sättas på prov.

Vi ser fram emot att samla kåren för att ha kul och mysa tillsammans!

Ankaret och Sleipner (spårarscouter): 12 – 15:e augusti
Utgård, Långskeppen, Mantikora och Nidhögg: 9 – 15:e augusti

Spårarscout: 1800kr
Upptäckar-/Äventyrar-/Utmanarscout: 2800kr

Ledare och ledarassistenter, se interna sidan för information om er lägerkostnad.

Änmäl dig innan den 31 mars på följande Formulär

Ledare och ledarassistenter anmäler sig via interna sidan.

Föräldrar som vill följa med och hjälpa till (det behövs) ska anmäla sig med ett speciellt anmälningsformulär. Kontakta din scouts ledare för information.

Betalning

Betala senast den 30:e april.

bg: 5671-9370 Scoutkåren Vikingarna
Swish: 123 153 04 92

Märk inbetalningen med: SL21 + Scoutens namn

Personlig Utrustning

Utrustningslista – Sommarläger

Vässarö Information

Observera att Vässarö från och med 2020 är kontantfritt. Det betyder att markan (kiosken) enbart accepterar Swish och kort.

Det finns tröjor och annat också, se Vässarökiosken

Fästingsburen Hjärnhinneinflamation (TBE)

Vaccinera helst mot TBE-virus eftersom i princip hela skärgården är ett riskområde.

Se mer information på Fästing.nu

Anmälningsregler

Se regler för anmälningskriterier, avanmälning och återbetalning i anmälningsformuläret. Deltagare och ledare som har fyllt 18 år skall ha genomfört kursen Trygga Möten inom 3 år från dagen då Arrangemanget startar.

Lägerkommité