Ledare till Utgård och Långskeppen

25 mars, 2019 av Bjarne Nebelong

Inför höstterminen 2019 så behöver vi flera ledare till  onsdagar Utgård (åk. 4-5)  och till  torsdagar Långskeppen (åk. 6-8) .

Vi som är ledare på Utgård är alla föräldrar till barn på avdelningen, medan vi på Långskeppen är nästan bara föräldrar. Några av oss var scouter som barn och kom tillbaka när vi fick barn som ville vara scouter. Andra av oss har ingen tidigare scouterfarenhet, men tycker att det är jättekul att vara scout tillsammans med sitt och andras barn.

Om vi inte är tillräckligt med ledare så kan vi tvingas dra ner på verksamheten. Det är okej att inte ha möjligheten att närvara på varje veckomöten eller planeringsmöten. Vi uppskattar all form av hjälp! Vill du gå en kurs, så hjälper vi dig med det. För mer information om att BLI LEDARE .

Kontakta Utgårdsledarna

Kontakta Långskeppsledarna